Jag flyger och Far ✈️

Tidigt denna lördagmorgon! Gick upp 05.00 Och varför det? När man kan sova ut och ta det lugnt? Jo, jag skall flyga till Sverige igen. Min mor, 90+ är sjuk. Känns att jag måste göra denna resa. Lämnar ett soligt Faro och kommer till ett stormigt, regnigt Skåne. AG tycker inte det är så roligt, men, man kan inte ha roligt jämnt. 😂 skämt åsido, jag har förberett och skrivit in alla olika besök hos, onkologen, kirurgen, stomisköterskan och palliativa teamet i almanackan. Finns många färdiga middagar i frysen. Mediciner finns. CBD oljan är inköpt. Nu håller jag tummarna att mina tomatplantor och alla blommor får lite vatten och kärlek.
”Pengaträdet” växer och blommar för fullt! Det har växt genom nätet på balkongen. Min farmor sa alltid, att växer det upp och blir stort, blir du rik och får många pengar. Jag väntar fortfarande 😂
Papegojblomman har blommat hela vintern. - Förra lördagen bjöd Lisa på Chalet, vår goa, mysiga sushirestaurangen! Så gott och mysigt. Lisa och jag skulle vidare till teatern/Konserthuset i Faro och se en musikal, Sutherday night feever. En upplevelse.
Där fick man för att man inte pluggat portugisiska 🤨 Men vi löste det bra. Vi skrattade när övriga i publiken skrattade 😂😂 Musiken och alla danser var superbra. Blev en supertrevlig kväll. Ana i Quarteira har olyckligtvis brutit handleden. Mycket illa. Jag har varit två dagar hos henne och hjälpt till med det lilla. Hade ju helt klart behövt vara och hjälpa henne ännu mer. Just nu behöver jag klona mig.
Ett fint träd i Quarteira. På flygplatsen träffade jag en vän, Anna-Lena 🤗 Vi tog en frukostfika tillsammans. Så trevligt och tiden gick fort. Det blev en stormig, vinglig landning på Kastrup, men kapten tog ner planet proffsigt och mjukt. På Kastrup stod Lars (lillebror) och Anne och mötte upp! Vi körde till Emporia och tog en kaffe. Mycket folk, melodifestivalen går i Malmö ikväll. Sen vräker regnet ner. Lars och Anne hoppar av i Limhamn hos kompisar, och jag kör bilen till Landskrona. Vilket oväder! E6 är full i vatten och det blåser rejält.
Nu sitter jag här och har hela huset för mig själv. Tittar in på ”vårt” hus som vi lämnade 1 september 2015. Känns lite i hjärteroten ❤️ Victoria 8 år sa: mormor du kan väl säga till dom att du vill ha tillbaka ditt hus 🥰 Jag har valt att bo hos Lars och Anne denna gången. Lite neutralt. Nu är jag mätt efter en fantastiskt god levergryta! Jag älskar lever. Anne är Superduktig på matlagning och mycket annat ❤️ Nu har jag kollat mello och kommer somna gott i den inbjudande, färdigbäddade sängen.
God natt alla goa vänner! Boa noite! 🇸🇪🇵🇹🇸🇪
Swish 0704-714892 ❤️❤️❤️