Hemresa

Klockan ringer 03.15. Oj vad tidigt😁 Nu får man gå upp på en gång. Blir snabb enkel frukost på stående fot. Sista grejor åker ner i väskorna. Sen hissen ner i garaget och i väg till Flygplatsen. Incheckningen klarade jag av igårkväll bara väskan som lämnas in. Bra att Felix och Lisa är på samma flyg. Känns tryggt. Farväl är inte roligt. Tiden har gått alldeles för fort. Puss och kram och hej då😢 Ses nästa år✈️😢
 
 
Fy vad tyst och tomt det blev. Jag står på terassen och ser när flyget tar fart och lyfter mot Lissabon där dom bytar flyg. Nu får vi leva på de minnena ett tag. Resten av dagen blir det tvättning. Blir en riktig slappekväll. Tror AG kollar film. Lördagen kör vi till Olhao och ett varuhus Continente. Vi letar efter en stege att hänga kläder på. Vi har fortfarande inte hittat den vi vill ha. Men på parkeringen finns en fantastisk hibiskus. Skarp orange dubbel blomma. Vill ha!! Ja, jag kan inte motstå. Tittar mig omkring som värsta tjyven 🙄 Lite skam i kroppen har jag. Tro det eller ej. Två små skott blev det. Stod ett mycket märkligt träd sidan om bilen. Har aldrig sett något liknande.
 
 
Väl hemma bestämmer vi att gå ut en rejäl runda. Vi går ner i vår fina park med alla påfåglar. Man har börjat klippa träd och buskar och rensa upp. Ser riktigt trevligt ut. Jag har med mig saxen och en liten påse. Här finns nämligen stor häck med dubbla gula hibiskusar. Hrmm. Kan ju inte göra något om jag tar några små sticklingar. Vi upptäcker att det finns minigolf i en del av parken vi inte besökt tidigare. Kostar 1 peng/person att spela. Synd vi inte visste det innan i veckan. Vi fortsätter ner i gamla stan och kollar storkarna. De kommer ju ner till sina bon på kvällen. Hemma igen blir det plantering av nya plantor!!!
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: