Sista Loppisen👍

Fredagen går vi runt och är oense om vad som skall packas med och vad som skall magasineras 😁  Det här är ingen vanlig flytt det kan jag garantera!! Det är ett helt liv som vi samlat på oss och skall avveckla 😱 Jag är på väg ge upp. Men Nej, bara att ta nya tag. Vi skall ju ha Loppis lördag och söndag så det gäller fylla på med grejor. 
Det blir en del kläder och skor, massor med halsdukar, mössor, vantar, scarfers, böcker, dvd, cd och massor av annat bra och ha☺️  Grannen Annica kom också och köpe en bok tror jag, hon berättade att dom skulle ha kräftskiva för två men insisterade att vi skulle komma med och dela på kräftorna. Det blev en Supertrevlig kväll med kräfter, västerbottenpaj, Goa ostar och mycket annat. Ett gott vitt vin till detta. Sen bestämde vi oss för att spela boule. Tack för supertrevlig fredagkväll Annica och Peter. Lördagmorgon kom med kunder direkt kl 10!! Extra roligt att Goa kompisar från kosten kommer och slingangänget. Susan, Gunilla och Lisa. Bryr mig inte om dom handlar bara kul dom kom💖💖. Pia har ringt sina kompisar så hela gänget kommer👍🏻. Det blev trevliga timmar. 
Jessica kom och vi åkte med henne ner till Fellinis. Vi skulle träffas där kl 17.00. Snart hade alla dykt upp och vi åt en härlig middag tillsammans känns i hjärteroten att det närmar sig ett avsked. Viola, Victoria, Carl och Felix❤️❤️❤️❤️  Älskade ungar!! Kommer sakna er jättemycket. Som tur är finns det Skype, Wiber whatsapp m.m
Jessica, Johanna och Emil Älskar er och kommer sakna er❤️❤️❤️  Alla Goa Kära Vänner kommer sakna Er Jättemycket!!! MEN: det är inte till världens ände och Landskrona finns ju kvar. Måste bara ta denna chans nu annars blir det aldrig. Maten är jättegod blir bara besviken på dåliga servicen  som man bjöd. Det blir inga större middagar här fler ggr. 😖
Det blev en trevlig kväll i alla fall och vi skildes åt på restaurangen. Vi avslutade kvällen med Canastaspel med Lisa och John ☺️  Skall upp tidigt imorgon och ordna med "Loppisbutiken"
 
Söndagen kommer med strålande sol och blå himmel, precis som det varit senaste tiden ☀️☀️☀️ Ingen som går på loppis. Man är ju så klart på stranden! Skulle jag också velat. Varmt som bara den. 
Mannen skulle på golfbanan idag 😊, så det blir ingen assistans från honom. 
Lillebror fyller 55 idag😊. Herregud vad han blivit gammal. Hur gick det till?? Och så fort det gick 😁
Idag är inga lysande affärer. Fr.o.m idag 16.00 är allting GRATIS!!! Då går det undan🏃🏃🏃🏃
härligt att se grejor försvinna. Alla kläder och skor bara försvann😂
Fick en idé av Far min. Ställde ett bord mot Gatan och skrev. GRATIS VAR SÅ GOD ATT TA!!!
fyllde bordet med allt möjligt. Lådor under bordet med böcker, dvd och cd. Spännande och se resultatet imorgon!!!
Natti natti