Permis, oro, overklighet 😫

AG har legat på universitetssjukhuset söndag till torsdag. Nu har man gjort 5 olika CT-röntgen, ultraljud, lungröntgen, koloskopi mm. Läkarna är duktiga och engelsktalande. All personal supertrevliga. Sjukhuset är slitet men rent, fräscht och man lägger all kraft på vården. Det materiella kommer i andra hand. AG har bara fått dropp och antibiotika. Men på onsdagen fick han börja med flytande mat under uppsikt. 
Tydligen lite komplicerat för det team, 3 läkare, som har hand om AG har inte kommit överens om vilken ordning op, behandling skall komma. Det finns något mer.
Jag och Ana gick upp för att prata med en av läkarna i torsdags, men AG hade redan checkat utför permis. Vi mötte honom på ett café utanför entrén. Han hade papper, typ journal, med sig. Ana läste och översatte. Inte helt lätt med de medicinska termerna. Men inte helt positivt. Tumören är stor och något på levern. Teamet har möte måndagmorgon och då bestäms hur och vilken ordning behandlingarna blir. Han fick recept på mediciner att äta under permisen. 
Tankarna surrar i huvet på oss båda. Det är så overkligt. Vi fick i alla fall handlat och förberett för Johannas ankomst på onsdag. På en parkering kom en fransman på en tjusig MC, som AG ville ha på bild. Tydligen inte så vanlig. AG fick en trevlig pratstund med killen om motorcyklar🤗
Vi har slappat hela helgen med maxiyatzy och SkipBo.
 
Men nu är det söndagkväll och oron bubblar fram. Men! detta skall vi reda ut!! Positiva tankar och peppa varann. Läkarna är duktiga.
Imorgon möter vi Ana på busstationen och går upp till sjukhuset. AG skall läggas in 12.30 och Ana tolkar när vi träffar läkarna som har haft sammanträde på morgonen. Sen börjar det. 
Ett uttryck jag lärt av Johanna: Never give up!!!!
 
Boa tarde amigos 
Ate amanhã 
 
👍🏼❤️👍🏼