Nya gäster

Förberedelser för våra nya gäster. Man storstädar så klart och tömmer tvättkorgen, så vi bara kan umgås och ha roligt. Vi är i god tid på flygplatsen och flyget anländer i exakt rätt tid. Känns alltid jätteroligt och se "Sverigefolk" komma gående med sitt bagage. AG har längtat efter en golfkompis!! Lite otur med vädret. Regnar, men temperaturen är behaglig, 19 är ju inte så illa. Cleo tar oss hem till Casa Viltare. Kaffe med Pastel de nata com Canela. Fram ur väskorna kommer kaffe, kaviar, baconost och ansjovis!! Zoegas hela bönor är liksom inträdesbiljetten till Casa Viltare ☺️  Efter att "lillebror" och Jill installerats i gästrummet går vi ner på stan och kollar på bl.annat storkarna vars ägg börjat kläckas. Vi såg en storkförälder komma med en hel bläckfisk i näbben för att mata sin familj. Skönt att regnet dragit vidare så vi kunde sitta ute och ära middag. Den avnjöts i trädgården på en favoritkrog. Härligt kunna sitta ute på kvällen. 
Efter en god frukost beger vi oss ut i Faro via vår park där vi får ett trevligt möte med "våra" fina påfåglar. Får bevittna en stor hane som spelar upp hela sitt program för oss. Han steppar runt och visar både fram och baksidan. Har aldrig skådat något liknande. Magiskt!! Han ville verkligen visa upp sig. Sen kör vi till Praya de Faro. Peo gör sig klar för en löparrunda. Under tiden njuter vi andra av solen som nu kommit fram ☀️☀️☀️  Peo kommer efter en bra runda på en mil!! Gäller hålla igång om man skall springa Lidingöloppet!  Middagen avåts på Primavera. Skaldjursrisotto. Gott!! Jill hade lite svårt med de små snäckorna. Tyckte de hade ögon som glodde på henne😂  Kocken kom som vanligt och pratade. Kram och puss på kinden fick jag😘  Han är såå mysig!
Väl hemma kom tärningar fram och det blev spel, 10000, innan sängen kallade. Killarna skall upp i tid för att bege sig till Spanien och spela golf i Isla Canela 🏌 
Vaknar tidigt av AG's mobil som tutar för fullt!! Det blir mager frukost för herrarna. Dom har inte tid. Golfklubborna står redo i hallen och dom ger sig iväg. Jill och jag skulle ha sovmorgon. Vi upptäcker att vattnet är avstängt🙄  Vi förstår ju inte alla lappar i entrén. Fast oftast får man inget meddelande. Nu är vattnet tillbaka så duschen kallar. Sen blir det rundvandring på stan med fika och shopping!!
Até logo