OmmöbleringđŸ€”

Söndagar Àr det torgdag i Faro. Bönder kommer och sÀljer sin odlade frukt och grönsaker. HÀr finns mÄnga som sÀljer sina olika inlÀggningar av oliver. Det finns kryddor, bönor, linser och olika groddar.  Alltid hittar man nÄgot som inte finns i affÀren. Jag hittade en sprÀcklig böna som verkade intressant. Visste egentligen inte om man spritade dem innan kok. Men fick hjÀlp av Jessica, (dotter) att lösa det dilemmat. Vi googlade och kom fram till, Borlottibönor. Fick koka i saltat vatten 6-8 min. Blandade dem med vitlök men det blev ett engÄngsköp. De gröna bönorna Àlskar jag. Det följde med rödbetor och supergoda plommon. 
 
-Jag tycker vi skall byta sĂ€ngarna. Vi flyttar in vĂ„r i gĂ€strummet och tar in den andra,  AG har en planđŸ€” VĂ„r sĂ€ng Ă€r 160cm och den i gĂ€strummet 180cm. Ok, men dĂ„ passar ju inte sĂ€nggaveln. Efter lite dividerande gĂ„r jag med pĂ„ förslaget.  Det drog ju med sig en massa andra saker runt Hela flytten. Och sĂ€ngarna Ă€r i ett styckeđŸ˜Č 180cm!
likasĂ„ gavlarna. Herregud vad vi slet. SĂ€nggavel i gĂ€strummet var supertung i ett stycke, 2,5mđŸ’ȘđŸŒđŸ’ȘđŸŒ  Men det blev ju storstĂ€dat i alla vrĂ„r. Nu passar inte tavlorna in i nĂ„got av rummen, men det löser sig. Det var mĂ„nga roliga timmar😂 En spegel blev över och jag föreslog i hallen. Javisst, AG fixar meddetsamma. NĂ€r jag kommer ut i hallen för att titta i spegeln. Men snĂ€lla AG, jag fĂ„r ha en pall om jag skall se nĂ„got i den spegeln😂😂 SĂ„g inte ens hĂ„rtopparna!
SÄ hÀr blev gÀstrummet med sÀnggavel som AG snickrat och jag tycker sÄ mycket om. 
 
VĂ„rt sovrum Ă€r inte helt klart. Blev ju av med sĂ€ngborden. đŸ˜Č  Det blir en tur till IKEA eller Conforama. 
Nu skall det sovas gott i "nya" LoppelĂ„dan😮
 
Boa noite AtĂ© amanhĂŁ đŸ‡”đŸ‡č🇾đŸ‡ȘđŸ‡”đŸ‡č
 
PS! Glöm inte gillaknappenđŸ‘‡đŸŒ
 
 
1 Henry Karlsson:

skriven

obk

Svar: FörstĂ„r precis vad du menar😂😂😂
Lena Viltare


Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: