Hemma 🇧🇴

 
 
En vecka går ju så fort! Dags för hemresa efter underbara dagar i Sverige. Vilken födelsedagspresent jag fick! Sverigeresa en vecka ❤️❤️❤️  Blev ju världens överraskningsfest direkt efter landning! Kunde aldrig föreställt mig det! Blev lurad att det inträffat stor olycka på E6:an därför omväg inom Landskrona För en fika hos min mor. Var ju lite trött efter tidig morgon och champagne på flyget 🍾🤗. I kvarterslokalen var det dukat till festmiddag med gott vin! Och Alla var där!! Mor, syskon med familjer, barnen, barnbarnen och kära vänner❣️ Pia hade lagat go mat och Jessica äppelkaka och chokladkaka. Det blev ett hejdundrande 110-års kalas för Jessica och mig, fast egentligen 145-års, Pia har ju fyllt 35❣️
 
 
 
 
Tidig lördagmorgon kör Sven mig till Kastrup. Med följer Johanna och Vicki direkt ifrån sängen iförd pyjamas och jacka😍  Jag har packat om och packat om väskorna. Från början vägde den stora 26,5 😱  Sven vägde och jag packade om. Vid bagdrop vägde den 23,4 och det blev godkänt🤗  Men som vanligt är det en orange lapp på min väska. 
Flyget gick snabbt, landade i ett ljummet Faro 30 min före utsatt tid🤗☀️  Och där står AG och väntar😍
Röda rosor på bordet och god champagne❣️ Roligt packa upp väskan och se om allt är helt. Kanske lingonsylt överallt 😂  Nej, allt är helt. Fina temuggen ifrån Jill, lingonsylten, hemstöpta ljus, mm
middagssömn 2 timmar! AG har bokat bord på favoritkrogen, Madeiranese, ikväll. Härligt!
Jag åt en fantastisk svärdfisk!  Vi firade 22 år som gifta, snart 26 år sen vi blev ett par. Vart tog dom åren vägen???
Faro har fått juldekorationer medans jag var i Sverige, och vi går runt och njuter. Vi har ju stora solsegel som tak över gågatorna, och i dessa har man nu hängt stora julklappar!  Tusentals!  Stora krubban är också på plats nere vid marinan. Annorlunda granar i år. mycket vackert!
AG har haft golfbesök av Peter. De hann med 3 golfdagar, och hade tur med vädret. Vi har ju också vinter här, och det innebär REGN! Men tempen är behaglig fortfarande. Ca 12-15 på natten och 16-22 på dagen. 
AG har skött blommorna och det ser bra ut!
 
Citronträdet blommar igen samtidigt som det finns både mogna och omogna citroner. Underbart skörda egna ekologiska citroner!
Fick ett jättemysigt lammskinn av Jessica. Det kommer ifrån ett av hennes lamm På gården 😍
Så har vi tänt min egentillverkade adventskrans!
 
Och nu har jullådan kommit fram!  Inte så mycket, men något vill jag ha🤗
Bom fim de semana 
 
1 Gun:

skriven

Jättefina bilder,roligt att se.Häftigt att du blev så överraskad när du fyller år👍

Svar: Tack Gunsan❣️ Ja det kan man kalla överraskning🤗 Såå roligt!
Lena Viltare

2 MH:

skriven

Grattis Lena i efterskott på din dag och va kul att de dina fixat en överraskning, det är ju det som förhöjer livet.
Trevligt att se dina töser och barnbarn, tiden den går verkligen snabbt. Roligt att få se foton från ditt nya hemland, fina blommor har du också.
Må så gott från/Österlen.

Svar: Tack Majvi❣️ Det blev verkligen en härlig överraskning med mycket värme som känns i hjärteroten❤️ Tiden, ja den bara rinner iväg. Äldsta barnbarnet är 17!! Jätteroligt du läser bloggen. Hälsa familjen och ha det bra! Kram
Lena Viltare


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: