En helt vanlig onsdag

Efter en god frukost kör vi till Praya de Faro. Gäller ta till vara på sista baddagarna. Känns ju lite konstigt att fortfarande kunna ligga i sanden och njuta 18 november. Och ett härligt badvatten som håller  22 grader. Inte illa. Det var ju fortfarande sommar när vi lämnade Sverige, 2/9, så vi har liksom inte upplevt hösten på samma vis som förr. Ok, vi har höst här också. Vissa träd fäller löven och temperaturen sjunker. Kvällar och nätter kan det sjunka till 14. Men på dagarna när solen är framme, nästan alltid, går det upp till 20-24. Läste ett det skall sjunka nästa vecka. Snart vinter. Spännande se hur det blir här. Tydligen regnperiod i december. Aldrig snö eller minusgrader.  Det blir som det blir, vi kan inget göra åt det. Vi behöver i alla fall inga vinterdäck!!!
Vi har en skön dag på stranden och är kvar till sen eftermiddag. Hemma igen fick jag ett mysigt videosamtal med Loppan, Victoria. Hon hade precis fått ett av mina brev. Hon visade alla fina klistermärke hon klippt ut från brevet. Visade även att hon kan skriva bokstäver och visste att man ringer 112 om det brinner!! Denna kontakten betyder jättemycket ❤️❤️❤️   Middagen var rester från tisdagen och det smakade lika bra Än. 
AG kastar sig över sin tavla som är under målning. Nu har han ett nytt fint staffli. Kinesen blev lite sur men insåg att det gick inte att använda. Fick ett nytt fint. 
Prata med Marianne som kommer på lördag. Vi har ju bett om en del grejor. Kryddor, falukorv, blockljus mm. Skall bli så spännande på lördag. Vi har börjat förberedelser för våra nya gäster. 
 
 
1 Gunilla:

skriven

Hej! Va mysigt ni har det! Är lite avundsjuk på att ni kan bada nu i november 😄 tjusigt han målar Ag. Ha det så bra! Kram kram 💕

2 Annica:

skriven

Kram kram till Er ❤️❤️❤️


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: