Permis, oro, overklighet đŸ˜«

AG har legat pÄ universitetssjukhuset söndag till torsdag. Nu har man gjort 5 olika CT-röntgen, ultraljud, lungröntgen, koloskopi mm. LÀkarna Àr duktiga och engelsktalande. All personal supertrevliga. Sjukhuset Àr slitet men rent, frÀscht och man lÀgger all kraft pÄ vÄrden. Det materiella kommer i andra hand. AG har bara fÄtt dropp och antibiotika. Men pÄ onsdagen fick han börja med flytande mat under uppsikt. 
Tydligen lite komplicerat för det team, 3 lÀkare, som har hand om AG har inte kommit överens om vilken ordning op, behandling skall komma. Det finns nÄgot mer.
Jag och Ana gick upp för att prata med en av lÀkarna i torsdags, men AG hade redan checkat utför permis. Vi mötte honom pÄ ett café utanför entrén. Han hade papper, typ journal, med sig. Ana lÀste och översatte. Inte helt lÀtt med de medicinska termerna. Men inte helt positivt. Tumören Àr stor och nÄgot pÄ levern. Teamet har möte mÄndagmorgon och dÄ bestÀms hur och vilken ordning behandlingarna blir. Han fick recept pÄ mediciner att Àta under permisen. 
Tankarna surrar i huvet pĂ„ oss bĂ„da. Det Ă€r sĂ„ overkligt. Vi fick i alla fall handlat och förberett för Johannas ankomst pĂ„ onsdag. PĂ„ en parkering kom en fransman pĂ„ en tjusig MC, som AG ville ha pĂ„ bild. Tydligen inte sĂ„ vanlig. AG fick en trevlig pratstund med killen om motorcyklarđŸ€—
Vi har slappat hela helgen med maxiyatzy och SkipBo.
 
Men nu Àr det söndagkvÀll och oron bubblar fram. Men! detta skall vi reda ut!! Positiva tankar och peppa varann. LÀkarna Àr duktiga.
Imorgon möter vi Ana pÄ busstationen och gÄr upp till sjukhuset. AG skall lÀggas in 12.30 och Ana tolkar nÀr vi trÀffar lÀkarna som har haft sammantrÀde pÄ morgonen. Sen börjar det. 
Ett uttryck jag lÀrt av Johanna: Never give up!!!!
 
Boa tarde amigos 
Ate amanhã 
 
đŸ‘đŸŒâ€ïžđŸ‘đŸŒ
1 Anonym:

skriven

KÀmpa pÄ, vi tÀnker pÄ er bÄda!

Svar: Tack!❀
Lena Viltare


Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: