Tillbaka i bloggen🤗

Hej alla läsare! Jag skall försöka komma igång igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Har varit mycket att ta tag i och bloggen har kommit till sidan. Vintern och våren här, har varit ovanligt kall, blåsig och regnig. Vi har haft 2 tornados här och minst tre rejäla stormar. Vår strand blev helt demolerad och all den fina sanden låg på gatorna. Nu återstår ett stort arbete för att återställa allt inför högsäsongen. Några bilder ifrån Praia Faro
Regnet behövdes. Det var så många hemska bränder förra året, och vattenresovarerna behövde påfyllning. Nu har värmen kommit tillbaka🤗 Nu blommar det mesta och träden är gröna och frodiga. Kastanjen står i full blom, vilket jag förknippar med skolavslutning som barn.
På balkongen blommar det året runt! Jag har ju tagit sticklingar ifrån Sverige. "Pella" Pelargon, en tulpanpelargon, som åkte med i flytten 2015 lever än och har ynglat av sig😂 Sist jag var i Sverige fick jag tag i årets pelargon,2018, Piccotee Pink, den åkte i en glasskartong med flyget. En mycket glad nyhet: Jag har fått en kär vän! Ana-Maria, som är portuguesa, men har bott i Sverige många år. Ana-Maria skall försöka lära denna trögis portugisiska😂 Nu eller aldrig. Jag har snappat upp en del, och klarar av att handla i affärer, slaktare, fiskdisken mm på portugisiska. Räkna kan jag. Men AG klarar inte det. Men han klarade av att göra våra deklarationer på Skatteverket i Portugals hemsida👏🏼👏🏼 Starkt jobbat AG!! Nu ser jag fram emot domingo, söndag, då jag kör till Quarteira och träffar Ana-Maria!
Årets Pelargon 2018 Nu har jag äntligen kommit igång🤗🇵🇹 Boa noite a bom fim de semana ❣️ Até logo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: