Sammandrag 🇲🇽

Long time no seen. Ja det var ett tag sen sist och mycket har hänt. Vi, eller snarare jag, fick ett infall och vi åkte på kort semester till Mallis. Det var häftigt att överraska på det viset. Det var bara Far som visste vi skulle komma. Jag fick information om att alla skulle på kinakrogen och äta. Vi reste bara med handbagage och kastade oss i en taxi för transport till VistaSol. Upp på rummet bytte om och sprang till restaurangen. Kom in och ser Peo kolla in oss lite så där. Sen Jill tittade först en gång, sen igen och bara skrek högt!! Kajsa var helt tyst och trodde inte sina ögon 😂😂. Jättekul!  Sen fick vi God mat. 
Vi hade bara en dag på stranden för det blev sämre väder. Men vi hade trevligt tillsammans. Göthe fick spelat minigolf på den superfina minigolfbana Fantasia. 3 st 18-håls banor äventyrsgolf. 
Vi Lämnade ett kyligt Mallorca på onsdagen och kom HEM till ett soligt och varmt Faro. 
Egentligen borde vi ha städat och handlat hem inför våra kommande gäster, men nu var det kanonfint väder och då vill man till stranden. 🏊☀️ Hela torsdagen var vi alltså och badade och bara tog det lugnt. 
Så spännande åka till flygplatsen och möta Lisa😁  Vi såg att det landat men tyckte det tog tid innan hon kom. Lisa gick på fel håll😁  Nåväl det blev ju rätt till slut!! 
 
Sååå roligt❤️😂  Vi åker hem och Lisa har hela väskan full med Godis, matjessill, ansjovis, massor med kaffebönor, kryddor, palsternackor, kläder vi glömt i Landskrona, ja mycket mer ☺️  Lisa installerar sig i ett av gästrummen, sen tar vi en soppa till lunch. Vi pratar om vad vi skall göra under veckan och beslutar att köra till till Gibraltar dagen efter. Det är 42 mil dit så det blir en lång bilresa dit och kommer fram till att vi kanske skall sova över. AG är duktig på att hitta flyg och hotell. Nu hittade han ett bra rum för 3 pers till priset av 48 pengar.  Men nu skall vi ut och äta middag. Vi går till en restaurang vi sett ut tidigare. Vi bjuder på en Cataplanya, en sorts gryta med allt i. Kött, skaldjur, grönsaker, potatis mm. 
 
Efter en god middag gick vi hem för att packa lite inför resan till Gibraltar och aporna!
 
1 Lisa:

skriven

En vecka jag sent kommer att glömma, jag tror att ni hittat en av jordens vackraste platser. Djupt impad av fågellivet, växter, varma bad, god mat o goda goda vänner. KAN INTE bliva bättre. Jag o John pratar mycket om att hyra halvårs vis, ☀️☀️💖💖🌺🌵🌴😜❤️🍴☀️💋

Svar: Ja, det var en härligt underbar vecka. Blev så tyst och tomt när ni rest. Ser fram emot ert beslut ❤️❤️❤️
Lena Viltare


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: